Duális diploma

Vállalati Információs Nap a Felsőfokú Duális Képzésről

Eredményesen zárult a Felsőoktatásért Felelős Államtitkárság (EMMI) és a Duális Képzési Tanács közös Vállalati Információs Nap a Felsőfokú Duális Képzésről elnevezésű rendezvénye

2015. november 11-én szakmai együttműködési megállapodást írt alá a Duális Képzési Tanács (DKT) a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarával, valamint az agrárkamarával. Rudnay János, a felsőfokú duális képzéssel foglalkozó DKT elnöke elmondta: a tanács elkötelezett a minőség mellett, a képzésben részt vevő vállalatoknak általános és szakmai követelményrendszernek kell megfelelniük, amelyet rendszeresen ellenőriznek. Palkovics László felsőoktatásért felelős államtitkár kiemelte: azt szeretnék elérni, hogy 2020-ra az elérhető képzési területeken a hallgatók nyolc százaléka a duális képzést válassza.

A rendezvényen elhangzott előadásokról videó felvételek készültek, melyek elérhetők a Duális Diploma youtube csatornáján, valamint PDF formátumban is feltöltésre kerültek, amik letölthetők honlapunkról az érdeklődők számára.

 

Előadások megtekintése:

 

Előadások anyagainak letöltése:

« Vissza