Duális diploma

Vállalati Információs Nap a Felsőfokú Duális Képzésről

Vállalati Információs Nap a Felsőfokú Duális Képzésről – 2015 

 

Felsőoktatásért Felelős Államtitkárság (EMMI) és a Duális Képzési Tanács tisztelettel meghívja Önt a 2015. november 10-én, kedden, 13.00 órakor megrendezésre kerülő információs napra, melynek helyszíne a Herman Ottó Intézet konferenciaterme (1223 Budapest, Park u. 2.

Az információs nap célja, hogy a duális képzésben részt venni kívánó gazdálkodó szervezetek megismerjék a felsőoktatási intézmények és gazdálkodó szervezetek által együttműködésével megvalósított Duális Képzési Tanács a DKT duális képzési alapelveit azok módosításait.

 

A rendezvényen a Duális Képzési Tanács a két országos kamarával (Magyar Kereskedelmi és Iparkamara, Nemzeti Agrárgazdasági Kamara) együttműködési megállapodást a duális felsőfokú képzési rendszer megerősítése és minőségének biztosítása érdekében.

 

Ezt követően a felkért állami vezetők, illetve az MKIK és NAK alelnökeinek részvételével gondolatébresztő panelbeszélgetést szervezünk. A panelbeszélgetés résztvevői megvitatják, hogy a felsőfokú duális képzés milyen módon járulhat hozzá a nemzetgazdaság felsőfokú végzettségű szakemberigényének kiszolgálásához a jövőben.

 

A rendezvény második felében vállalati és intézményi szemléletű előadásokat hallhatunk a duális felsőfokú képzést eddig sikerrel megvalósító szereplőktől. Végezetül a DKT képzési területenként felállított szakbizottságainak vezetői tartanak tájékoztatást  gazdálkodó szervezetek számára, arról hogy az egyes felsőoktatási képzési területeken milyen szempontoknak kell érvényesülnie a duális képzés során.

 

Az információs napon való részvétel díjmentes.

 

Az esemény sajtónyilvános és visszanézhető lesz a www.dualisdiploma.hu oldalán.

Kérjük, részvételi szándékát a következő linken található rövid regisztrációval erősítse meg:

http://dualisnap.eventbrite.com?s=47628167

Az eseménnyel kapcsolatos kérdéseit kérjük a info@dualisdiploma.hu oldalon jelezze.

Reméljük, résztvevőink között üdvözölhetjük.

Üdvözlettel:

 

Duális Képzési Tanács Titkársága

« Vissza