Duális diploma

Továbbra is tart a jelentkezés a partnervállalatok részére a 2018 februárjában induló keresztféléves eljárásra

Az Oktatási Hivatal Szakmai Gyakorlatok és Duális Képzések Osztálya a 2017/2018-as tanévre is várja a 2018 februárjában induló keresztféléves képzésekre a dokumentumokat duális képzésre vonatkozóan.

Amennyiben cégük szeretne élni a keresztféléves duális képzés indításának lehetőségével, úgy továbbra is lehetőség van erre. Első körben érdemes a kívánt felsőoktatási intézménnyel felvenni a kapcsolatot. A további teendőkről az intézmény nyújt felvilágosítást. A keresztféléves duális képzésekre vonatkozó dokumentumok beérkezésének határideje a hivatalhoz 2017. augusztus 31.

A duális képzésben partner felsőoktatási intézménnyel az együttműködési megállapodás megkötését megkönnyítendő tájékoztató készült a szerződést aláíró felek részére, amely elérhető honlapunkról

Az írás tartalmazza azon lépéseket, amelyek szerint egy leendő partnerszervezetnek el kell járnia időrendi sorrendben a duális képzésben való részvétel elhatározásától a hallgató felvételéig, valamint részletes tájékoztatást ad az együttműködési megállapodás és a hallgatói munkaszerződés jogszabályba foglalt tartalmi követelményeit illetően.

A duális képzési formáról tájékozódást ad oldalunk és a résztvevő felsőoktatási intézmények honlapjai.

A duális képzéssel kapcsolatos általános kérdések feltehetők a dualis@oh.gov.hu címre írt levélben, valamint egy adott intézmény képzésével kapcsolatos kérdések megválaszolásában a felsőoktatási intézmények duális kapcsolattartói lesznek segítségül.

« Vissza