Duális diploma

Kérdőív a duális képzésben résztvevő partnerszervezetek tapasztalatairól

Az Oktatási Hivatal Szakmai Gyakorlatok és Duális Képzések Osztálya felmérést készített a duális képzésben résztvevő partnerszervezetek tapasztalatairól a 2015/2016-os tanévre vonatkozóan. 

A 29 kérdésből álló kérdőív kitöltése körülbelül 15 percet vesz igénybe. 2016. május 13. napjáig várjuk a kitöltött kérdőíveket azon partnerszervezetektől, amelyek az elmúlt tanévben csatlakoztak a duális képzéshez. A kiértékelés célja, hogy a beérkezett észrevételek, javaslatok alapján a következő tanévekre vonatkozóan megkönnyítsük a duális képzéshez való csatlakozást, illetve enyhítsük a szervezetek és intézmények adminisztratív terheit.

 A fenti határidőig beküldött válaszokból készített statisztika, és rövid összefoglaló hamarosan megtekinthető oldalunkon, illetve tájékoztatásul a Duális Képzési Tanács részére is megküldjük.

 Amennyiben még nem töltötte ki a kérdőívet és tapasztalatait, észrevételeit szívesen megosztaná velünk, az alábbi linkre kattintva megteheti:

 https://docs.google.com/forms/d/11I_RZN0rwNLML9YCaehEHdGyhsaKMzmubgVsq7qmtR8/viewform 

 A kitöltött kérdőívvel Osztályunk munkáját is segítik, hogy még eredményesebben és hatékonyabban tudjunk Önökkel együttműködni. Válaszaikat előre is köszönjük.

 Szakmai Gyakorlatok és Duális Képzések Osztálya

« Vissza