Duális diploma

DUÁLIS PARTNERSZERVEZETEK - 2016

Elérhető a 2016 szeptemberében duális képzést indító főiskolák/egyetemek vállalati partnereinek listája a dualisdiploma.hu oldalon

Kedves Jelentkező! 

A 2016/2017-es tanévben általános eljárásban induló képzések listáját a www.felvi.hu oldalon, a Felsőoktatási Felvételi Tájékoztatóban találod meg.

A tájékoztatóban nem csak a hagyományos szakok kerültek feltüntetésre, hanem lábjegyzetben az is szerepel, hogy melyek azok a képzések, amelyek duális képzési formában is indulnak idén szeptembertől.

Azon vállalatok egyre bővülő listáját, amelyek duális képzési rendszerben az egyes felsőoktatási intézmények partnereként részt vesznek honlapunkon találod. A duális képzési lehetőségek és a partnerszervezetek közötti eligazodásban kereső segít.

www.dualisdiploma.hu oldalon a partnerkeresőhöz érdemes több alkalommal is visszatérni, mert e lista folyamatosan bővül! 

Fontos tudnivaló a duális képzési forma iránt érdeklődöknek!

A duális képzésre történő jelentkezés két, egymással párhuzamos szakaszból áll:

Az általános felvételi eljárásból, amely semmiben nem különbözik a nem duális szakokra való jelentkezéstől. Tehát, ha duális formában szeretnél tanulni, akkor is legkésőbb 2016. február 15-én éjfélig van lehetőséged jelentkezni a szeptemberben induló felsőoktatási képzésekre. 

Ezt követően keződik a vállalati kiválasztás

Ha  duális képzésben vennél részt, akkor a központi felvételi jelentkezést követően jelentkezned kell az általad választott intézmény duális képzési partnerszervezetéhez is (akár többhöz is lehet). A duális képzésben részt vevő vállalatok és szervezetek  általuk meghatározott módon és időszakban választják ki a jelentkezőik közül azokat, akikkel a sikeres intézményi felvételi esetén aláírják a hallgatói munkaszerződést a képzés idejére. 

A duális képzési formáról tájékozódhatsz az oldalunkon, vagy az általad választott felsőoktatási intézmény honlapján. 

Dualis képzéssel kapcsolatos általános kérdéseidet az info@dualisdiploma.hu  címre írt levélben is felteheted, egy adott intézmény képzésével kapcsolatos kérdéseid megválaszolásában a felsőoktatási intézmények duális kapcsolattartói lesznek segítségedre.

A vállalatokhoz történő jelentkezés feltételeiről, követelményeiről és a jelentkezés módjáról tájékozódj a főiskola/egyetem és a választott partnercég honlapján vagy a vállalat kapcsolattartójánál.

« Vissza