Duális diploma

Duális Képzés Információs Rendszer - Fejlesztés alatt

A duális képzési partnerek regisztrálása és az előzetes minősítéshez szükséges információk megadása a továbbiakban egy új webes felületen, a Duális Képzés Információs Rendszerben történik. 

Tisztelt Duális Képzési Partner!

Tájékoztatjuk, hogy a dualisdiploma.hu oldalon a partnerszervezetek minősítési adatlapja lezárásra került, ezen a felületen a továbbiakban nem lehetséges a duális képzési adatok rögzítése a képzésekben együttműködő vállalatoknak, szervezeteknek.

A duális képzési partnerek regisztrálása és az előzetes minősítéshez szükséges információk megadása a továbbiakban egy új webes felületen, a Duális Képzés Információs Rendszerben történik. 

A Duális Képzés Információs Rendszer a dualisdiploma.hu oldalról lesz elérhető, azonban felmerült technikai problémák miatt egyelőre nem üzemel. Ennek megfelelően az intézmények és a partnervállalatok részére a duális képzési adatok feltöltésére korábban megadott határidő meghosszabbításra kerül 2015 december közepéig. 

A Duális Képzés Információs Rendszer elindulásáról és a duális képzési adatok rendszerbe történő feltöltésének pontos dátumáról a felsőoktatási intézmények duális képzési kapcsolattartóit értesítjük, illetve tájékoztatást adunk az érintetteknek a dualisdiploma.hu oldalon is. 

Türelmüket és szíves megértésüket kérjük az információs rendszer elindításáig.

« Vissza